4.5אלף 
הדפסה
לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה לחנוכה או לסתם יום בשנה כשמתחשק משהו טעים במיוחד. לביבות תפוחי אדמה קלות להכנה, קריספיות וטעימות נורא.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
- כמות : 20 לביבות
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4
- ביצה - 1
- קמח - 2 וחצי כפות
- מלח - לפי הטעם
- אבקת שום - כפית
- אבקת בצל - כפית
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן קנולה - לטיגון
הוראות הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה.
- גוררים את תפוחי האדמה במגררת גסה.
- סוחטים היטב היטב היטב את תפוחי האדמה המגוררים ממים. (פשוט לוקחים חופן - לוחצים בין 2 ידיים חזק חזק שיצאו הנוזלים ומעבירים לקערה חדשה).
- מוסיפים את התבלינים, הקמח והביצה.
- בוחשים טוב טוב לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים שמן קנולה במחבת בגובה כחצי ס"מ.
- לוקחים כף בלילה ומכניסים לשמן הרותח.
- ממשיכים כך עד שאין מקום להוסיף יותר בלילה (להשאיר רווח של כס"מ בין הלביבות)
- כשהלביבה משחימה למטה - הופכים בעזרת מרית ומזלג ומטגנים עד השחמה מהצד השני.
- מוציאים לנייר סופג ומספיגים את עודפי השמן.
זהו! מוכן!
בתאבון!