3.8אלף 
הדפסה
לביבות בטטה חלביות עם קוואקר
לביבות בטטה חלביות עם קוואקר הן סוג של חטא מופחת עונש. כי אמנם מדובר בלביבות מטוגנות - אבל יש קוואקר שזה בריא בשביל להשקיט את המצפון. בכל מקרה מדובר בלביבות נהדרות שילדים יאהבו וגם ההורים, וכל המשפחה הן בחנוכה והן בכל השנה.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מגרדים בפומפיה על החלק הגס את הבטטות והבצל.
- סוחטים היטב היטב מנוזלים את התוצאה.
- מערבבים יחד עם הלבן, הביצה, הקמח והקוואקר.
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- כותשים פנימה את שן השום.
- מערבבים יפה יפה (בידיים!)
- מחממים שמן קנולה במחבת בגובה חצי ס"מ.
- לוקחים ביד אחת חופן מהעיסה ומכניסים לשמן.
- כשהחלק התחתון מזהיב - הופכים בעזרת מרית וממשיכים לטגן עד הזהבה מלאה.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן. מומלץ להגיש חם מהמחבת לצד סלט ירקות טרי והרבה שירי חנוכה!