3.7אלף 
הדפסה
כרובית מתובלת בטמפורה
כרובית מטוגנת עם טמפורה פריכה וטעימה עם תיבול טעים במיוחד. מצויינת כתוספת לכל ארוחה או נשנוש מול הטלוויזיה. הכרובית רכה מבפנים ועם טמפורה פריכה מבחוץ וכל כך טעימה שכדאי להכין כמות כפולה מראש.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- כרובית - ראש יפה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אבקת שום - כף
- פפריקה מתוקה - כף (אפשר גם חריפה)
- קמח - 2 כפות
- קורנפלור - 2 כפות
- ביצים - 2
- מים - לפי הצורך
- חומץ - כף
הוראות הכנה
- מכניסים את הכרובית לסיר וממלאים במים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ.
- מוסיפים כף חומץ וכף מלח.
- מביאים לרתיחה.
- כשהמים רותחים מנמיכים את האש - ומבשלים על אש בינונית עוד 5 דקות.
- מסננים את הכרובית מהמים ומניחים לה להתקרר לטמפ' החדר.
- בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
- כשהכרובית מתקררת - חותכים אותה לפרחים בינוניים - קטנים בעזרת סכין.
- שמים את הפרחים בקערה ומוסיפים את הפפריקה, השום, מלח ופלפל ו2 ביצים.
- מערבבים היטב.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב (לא להוסיף יחד עם הקמח אלא רק אחרי שמערבבים)
- כשהשמן רותח מכניסים את הכרוביות ומטגנים 4-5 דקות עד שהכרוביות משחימות יפה.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!