כרובית חריפה בתנור

אחרי ההיסטריה של הגובי מנצ'ורי, הרבה אנשים ביקשו מתכון לכרובית חריפה - אבל לא מטוגנת. אז הרמתי את הכפפה והרכבתי מתכון דומה של כרובית חריפה בתנור. ההכנה קלה והטעם נהדר - והכרובית מתבשלת בתנור ולא מטוגנת. כרובית חריפה בתנור מתאימה לכל ארוחה, אירוח ואפילו סתם ככה כנשנוש טעים.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הכרובית לפרחים יפים (לא קטנים מדי)
- שמים את הכרובית בסיר עם מים.
- מוסיפים את החומץ והמים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על אש נמוכה עוד 5 דקות - ומסננים את המים.
- נותנים לכרובית כמה דקות להתקרר ולהתייבש.
- בינתיים מערבבים יחד את כל חומרי המשרה טוב טוב לתערובת אחידה.
- שופכים את הרוטב על הכרובית ומערבבים היטב שכל הכרובית תהיה מצופה רוטב.
- מעבירים את הכרובית לתבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות - עד שהכרובית מתחילה להשחים בקצוות.
זהו! מוכן!