מתכונים קלים מתכונים צמחוניים כרובית חריפה בתנור

כרובית חריפה בתנור

מאת אסף כהן
כרובית חריפה בתנור

כרובית חריפה בתנור

על ידי 27 באפריל 2014

אחרי ההיסטריה של הגובי מנצ'ורי, הרבה אנשים ביקשו מתכון לכרובית חריפה - אבל לא מטוגנת. אז הרמתי את הכפפה והרכבתי מתכון דומה של כרובית חריפה בתנור. ההכנה קלה והטעם נהדר - והכרובית מתבשלת בתנור ולא מטוגנת. כרובית חריפה בתנור מתאימה לכל ארוחה, אירוח ואפילו סתם ככה כנשנוש טעים.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הכרובית לפרחים יפים (לא קטנים מדי)
  • שמים את הכרובית בסיר עם מים.
  • מוסיפים את החומץ והמים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש נמוכה עוד 5 דקות - ומסננים את המים.
  • נותנים לכרובית כמה דקות להתקרר ולהתייבש.
  • בינתיים מערבבים יחד את כל חומרי המשרה טוב טוב לתערובת אחידה.
  • שופכים את הרוטב על הכרובית ומערבבים היטב שכל הכרובית תהיה מצופה רוטב.
  • מעבירים את הכרובית לתבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות - עד שהכרובית מתחילה להשחים בקצוות.

זהו! מוכן!

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: