6.2אלף 
הדפסה
טבעות בצל קריספיות בטמפורה
טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן - אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות קריספיות וטעימות במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל לפרוסות לרוחב (שיהיו טבעות...) בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ.
- מפרקים את הפרוסות לטבעות. את הטבעות הקטנות הפנימיות - משאירים בצד. אפשר לעשות מהן סלט או משהו.
- מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והתבלינים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק.
- מוזגים מים קרים מאוד מאוד ומתחילים לערבב עם הקמח עם מזלג או מטרפה.
- מערבבים ומוסיפים מים עד שמקבלים בלילה סמיכה למדי. קצת כמו בלילה של פנקייק - שלא יהיה נוזלי - וכשמרימים את המזלג - הבלילה לא תנזל למטה.
- מכניסים טבעת בצל לבלילה ומוודאים שהיא עטופה מכל הכיוונים.
- מכניסים מיד לשמן הרותח.
- חוזרים על הפעולה עד שאין מקום בשמן.
- מטגנים 2-3 דקות עד שהציפוי מזהיב. הופכים את טבעות הבצל (הן נוטות לצוף ואז רק החלק העליון מיטגן פחות יפה). ומטגנים עוד דקה.
- מוציאים לנייר סופג.
- חוזרים על הפעולה עם טבעות הבצל שנשארו.
זהו! מוכן!
מגישים עם ערימות של מטבלים.