3.4אלף
הדפסה
טבעות בצל פיקנטיות
טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות - אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 2 דקות
מרכיבים
- בצל - אחד גדול
- ביצים - 2
- רוטב סרירצ'ה - כפית - אפשר להחליף בטבאסקו
- קמח - 3 כפות גדושות
- פפריקה חריפה - כפית גדושה
- צ'ילי גרוס - כפית
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן קנולה - לטיגון
- פרורי לחם - הרבה
הוראות הכנה
- מקלפים את הבצל.
- פורסים את הבצל לפרוסות לרוחב בעובי קצת פחות מס"מ.
- מפרקים את פרוסות הבצל לטבעות.
- מסננים את הטבעות הקטנות (אלו שאי אפשר להכניס אליהן לפחות 2 אצבעות) - אפשר להכין מהן סלט או להפטר מהן.
- לוקחים 3 קערות - בקערה אחת שמים את הביצים ורוטב הסרירצ'ה, בקערה השניה שמים את הקמח והתבלינים, ובקערה שלישית את פרורי הלחם עם מעט שבבי צ'ילי.
- פועלים בסדר הבא: טובלים טבעת בצל בביצה, מעבירים אותה לציפוי בקמח, טובלים שוב בביצה - ואז מצפים בפרורי לחם ומניחים בצד - וחוזרים חלילה עד שכל הטבעות מצופות.
- מחממים שמן במחבת או בסיר קטן.
- כשהשמן רותח מכניסים את טבעות הבצל בזהירות ומטגנים עד להשחמה (עניין של 30 -40 שניות - אז לשים לב לא לשרוף)
- מעבירים לנייר סופג.
זהו! מוכן! מגישים עם קטשופ, צ'ילי מתוק או ספייסי מיונז