מתכונים קלים מתכונים צמחוניים טבעות בצל פיקנטיות

טבעות בצל פיקנטיות

מאת אסף כהן
טבעות בצל פיקנטיות

טבעות בצל פיקנטיות

על ידי 13 במאי 2014

טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות - אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 2 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את הבצל.
  • פורסים את הבצל לפרוסות לרוחב בעובי קצת פחות מס"מ.
  • מפרקים את פרוסות הבצל לטבעות.
  • מסננים את הטבעות הקטנות (אלו שאי אפשר להכניס אליהן לפחות 2 אצבעות) - אפשר להכין מהן סלט או להפטר מהן.
  • לוקחים 3 קערות - בקערה אחת שמים את הביצים ורוטב הסרירצ'ה, בקערה השניה שמים את הקמח והתבלינים, ובקערה שלישית את פרורי הלחם עם מעט שבבי צ'ילי.
  • פועלים בסדר הבא: טובלים טבעת בצל בביצה, מעבירים אותה לציפוי בקמח, טובלים שוב בביצה - ואז מצפים בפרורי לחם ומניחים בצד - וחוזרים חלילה עד שכל הטבעות מצופות.
  • מחממים שמן במחבת או בסיר קטן.
  • כשהשמן רותח מכניסים את טבעות הבצל בזהירות ומטגנים עד להשחמה (עניין של 30 -40 שניות - אז לשים לב לא לשרוף)
  • מעבירים לנייר סופג.

זהו! מוכן! מגישים עם קטשופ, צ'ילי מתוק או ספייסי מיונז

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: