מתכונים קלים מתכונים צמחוניים חטיף דלעת ערמונים

חטיף דלעת ערמונים

מאת דבי עיזר
חטיפי דלעת ערמונים

חטיף דלעת ערמונים

על ידי 15 בספטמבר 2014

הרבה אנשים עוברים ליד הירק המדהים הזה בסופר ולא יודעים איך לאכול אותו (תרתי משמע). אז הנה לפניכם חטיף דלעת ערמונים - כל כך קל להכנה וכל כך טעים. מתאים לרגעים שבא לכם משהו מיוחד וטעים בלי מאמץ ובלי רגשות אשמה. חטיפי דלעת ערמונים זה פתרון טעים לרגעי רעב קטנים.
  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25-30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומרוקנים מגרעינים.
  • חותכים כל חצי לשמיניות (כל חצי מחולק ל4 חלקים - סה"כ 8).
  • מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • בוזקים מעט מלח ומזליפים שמן זית.
  • מכניסים לתנור ב220 מעלות עד השחמה.

זהו! מוכן!

מגישים עם טחינה או קוטג'.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: