3.8אלף 
הדפסה
חטיף דלעת ערמונים
הרבה אנשים עוברים ליד הירק המדהים הזה בסופר ולא יודעים איך לאכול אותו (תרתי משמע). אז הנה לפניכם חטיף דלעת ערמונים - כל כך קל להכנה וכל כך טעים. מתאים לרגעים שבא לכם משהו מיוחד וטעים בלי מאמץ ובלי רגשות אשמה. חטיפי דלעת ערמונים זה פתרון טעים לרגעי רעב קטנים.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 25-30 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- דלעת ערמונים - 1
- שמן זית - לפי הצורך
- מלח - לפי הטעם
הוראות הכנה
- חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומרוקנים מגרעינים.
- חותכים כל חצי לשמיניות (כל חצי מחולק ל4 חלקים - סה"כ 8).
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- בוזקים מעט מלח ומזליפים שמן זית.
- מכניסים לתנור ב220 מעלות עד השחמה.
זהו! מוכן!
מגישים עם טחינה או קוטג'.