הום פרייז מהיר לעצלנים

המתכון הזה של הום פרייז מהיר לעצלנים נועד רק למי שרוצה הום פרייז ולא בא לו לבשל, לערבב ולהתעסק עם כל המסביב. הום פרייז מדהים, פריך וטעים במינימום עבודה ומאמץ. לא שווה נסיון?
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4 בינוניים. עדיף בקליפה אדומה
- צ'ילי מתוק - כוס
- שומשום - לפי הצורך
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל ס"מ על ס"מ.
- מחממים את שמן הקנולה בסיר קטן או בצ'יפסר ל140 מעלות (מומלץ בחום להעזר במד חום ייעודי לבישול
).
- כשהשמן חם מכניסים פנימה את קוביות תפוחי האדמה.
- מטגנים במשך 8 דקות ומסננים לקערה (ללא נייר סופג!)
- מעלים את טמפ' השמן ל190 מעלות.
- מחזירים את קוביות תפוחי האדמה לשמן הרותח לעוד 8 דקות.
- מוציאים את תפוחי האדמה לקערה.
- מחממים את הצ'ילי המתוק במחבת גדולה.
- כשהצ'ילי מבעבע כולו - שופכים בפנימה את קוביות תפוחי האדמה ומקפיצים בתוך ערבוב 2-3 דקות עד שהכל מסמיך ונדבק היטב לתפוחי האדמה.
- מעבירים לקערה ומפזרים שומשום ביד נדיבה.
זהו! מוכן!