מתכונים קלים מתכונים צמחוניים ברוקולי פריך עם פרורי לחם

ברוקולי פריך עם פרורי לחם

מאת אסף כהן

ברוקולי פריך עם פרורי לחם

על ידי 26 בנובמבר 2012

ברוקולי זו תוספת ירק פריכה ונהדרת לכל ארוחה. המנה הזו קלה מאוד להכנה וכמובן טעימה מאוד.

  • זמן הכנה : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מרתיחים מים בסיר.
  • כשהמים רותחים - מוסיפים מלח ומכניסים את הברוקולי.
  • מביאים לרתיחה שניה.
  • כשהמים רותחים - מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עוד 6 דקות. עד שהברוקולי מתרכך אבל לא נהיה פירה.
  • מסננים את הברוקולי.
  • במחבת קטנה מחממים חמאה (או שמן קנולה)
  • מוסיפים את פרורי הלחם ומטגנים תוך ערבוב מתמיד עד שהפרורים מזהיבים.
  • ברגע שהם הזהיבו - מורידים מיד מהאש. אחרת הם נשרפים.
  • רגע לפני ההגשה מעבירים את הברוקולי לכלי הגשה ומפזרים מעל את פרורי הלחם.

בתאבון!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: