מתכונים קלים מתכונים צמחוניים ברוקולי מטוגן בציפוי

ברוקולי מטוגן בציפוי

מאת אסף כהן
ברוקולי מטוגן בציפוי

ברוקולי מטוגן בציפוי

על ידי 19 באפריל 2013

מי שרוצה תוספת טעימה ומשביעה לארוחה קלילה - ברוקולי מטוגן בציפוי זו התשובה שלו. טעים, קריספי, ומשביע. וכמובן - טעים מאוד לילדים.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים את הברוקולי במים כדי ששאריות הקרח ירדו ממנו.
  • אם יש פרחים גדולים - מפרקים אותם עם סכין לפרחים קטנים יותר (לא פצפונים)
  • שמים את הברוקולי בקערה, שופכים את כל החומרים חוץ מהשמן ומערבבים טוב טוב עד שכל הברוקולי מצופה.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק ומכינסים את הברוקולי.
  • מטגנים כ - 5 דקות עד שהברוקולי משחים.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: