5.5אלף 
הדפסה
ברוקולי בתנור עם צ'ילי מתוק
תוספת טעימה במיוחד של ברוקולי עם צ'ילי מתוק שנעשית בתנור. הברוקולי פריך ועסיסי ומתובל היטב שמקבל עטיפה נפלאה של נגיעות צ'ילי מתוק. ברוקולי בתנור בצ'ילי מתוק זו תוספת מומלצת בכל ארוחה - כתוספת, מנה ראשונה ואפילו כנישנוש בריא בין הארוחות.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- ברוקולי - חצי שקית מהקפואים בסופר (בערך 400 גרם)
- מים - לפי הצורך
- מיץ לימון - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אבקת שום - כפית
- צ'ילי מתוק - לפי הטעם
- שמן זית - 2-3 כפות
הוראות הכנה
- מרתיחים מים סיר עם כפית מיץ לימון וקורט מלח.
- כשהמים רותחים - מכניסים את הברוקולי ומביאים שוב לרתיחה.
- כשהמים רותחים שוב - מוציאים את הברוקולי ומסננים אותו ונותנים לו להתייבש ולהתקרר מעט.
- מעבירים את הברוקולי לקערה - ומוסיפים מלח, פלפל ואבקת שום.
- מוסיפים את שמן הזית ומערבבים בעדינות שהברוקולי יהה מצופה בתבלינים ושמן זית.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל20 דקות.
- מוציאים ומעבירים לקערת הגשה.
- מטפטפים כמה טיפות של צ'ילי מתוק - לא להציף את הקערה. ממש נגיעות.
זהו! מוכן!
מגישים ומנשנשים בלי יכולת להפסיק.