6.4אלף 
הדפסה
ברוקולי בציפוי פרורי לחם
ברוקולי מטוגן בציפוי פרורי לחם הוא חטיף נהדר וכייפי שמתאים כתוספת לכל ארוחה. ילדים מתים על זה, מבוגרים טורפים את זה - בקיצור - מושלם. הסוד של הברוקולי המצופה הוא הציפוי הכפול שמבטיח מעטפת מושלמת ופריכה ושהשמן ישאר בחוץ.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 8 דקות
מרכיבים
- ברוקולי - 400 גרם (חצי שקית מהקפואים הסופר)
- מים - לפי הצורך
- מיץ לימון - כף
- ביצים - 3-4 לפי הצורך
- פרורי לחם - הרבה
- מלח - לפי הטעם
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כף
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אבקת בצל - כפית
- תערובת תבלינים איטלקית - כפית גדושה
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מחממים סיר עם מים וכף מיץ לימון.
- כשהמים רותחים - מכניסים את הברוקולי פנימה, מביאים לרתיחה שניה ומבשלים עוד 3 דקות.
- מסננים את הברוקולי לקערה ומניחים לו להתקרר.
- מכינים 2 קערות. אחת עם 2 ביצים טרופות ואחת עם פרורי לחם והתבלינים.
- טובלים על ברוקולי בביצה ואז מצפים בפרורי לחם ומניחים בצד.
- כשמסיימים לצפות את כל הברוקולי - ממלאים מחדש את הקערות בפרורי לחם (בלי תוספת תבלינים) וטורפים עוד 2 ביצים בקערה.
- עושים טבילה וציפוי חוזר של הברוקולי בביצה ובפרורי לחם. זה יבטיח ציפוי מלא וקראנצ'יות נהדרת, וגם שהשמן לא יכנס פנימה.
- מחממים שמן קנולה בסיר או בצ'יפסר.
- כשהשמן רותח מכניסים את הברוקולי ל3 דקות עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'ילי מתוק או טחינה טובה.