בצל מטוגן קריספי

מאת אסף כהן
בצל מטוגן קריספי

בצל מטוגן קריספי

על ידי 9 בספטמבר 2013

נשנוש טבעות בצל מטוגן קריספי בלי טמפורה, בלי פרורי לחם. ציפוי פשוט, תיבול מעולה - טיגון מהיר - והופ יש לנו חטיף טבעות בצל מטוגן קריספי טעים ומענג.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הצבל לפרוסות בעובי חצי ס"מ עד ס"מ.
  • מפרקים את הפרוסות לטבעות בודדות.
  • ממלאים מים קרים מאוד מאוד עם קוביות קרח לקערה.
  • מכניסים את הבצל לקערת המים הקפואים. (מכת הקור לבצל תגרום לו להשאר פריך בטיגון).
  • מערבבים את הקמח עם התבלינים.
  • מחממים את השמן לטיגון עמוק.
  • כשהשמן רותח - לוקחים חופן טבעות בצל (בערך שליש בצל) מנערים טוב טוב מהמים.
  • מכניסים לקמח ומצפים את הטבעות - ומכניסים מיד לטיגון.
  • מטגנים עד שהבצל נהיה שקוף והציפוי מזהיב.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים לצד המבורגר טוב או כנפיים מטוגנות - או אפילו ככה בפני עצמן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: