אורז עם כוסברה

מאת אסף כהן
אורז עם כוסברה

אורז עם כוסברה

על ידי 7 בספטמבר 2017

רעננו את האורז הלבן שלכם והוסיפו לו קצת צבע! אורז בתוספת עלי כוסברה יהפוך לכם את הצלחת לחגיגה של טעמים, צבעים וניחוחות.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים ומנקים היטב את האורז במסננת ומניחים לייבוש.
  • קוצצים את הכוסברה (ללא הגבעולים).
  • קוצצים את הבצל קטן קטן.
  • מחממים את שמן הקנולה בסיר קטן.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את האורז ומטגנים תוך ערבוב 2 דקות.
  • מוסיפים את המים הרותחים.
  • מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם - נותנים ערבוב אחרון וסוגרים את המכסה.
  • מנמיכים את האש למינימום.
  • מבשלים 16 דקות בדיוק.
  • לאחר 16 דקות מכבים את האש, פותחים את המכסה ל3 שניות וסוגרים לעוד 2-3 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: