5.2אלף
הדפסה
אורז עם כוסברה
רעננו את האורז הלבן שלכם והוסיפו לו קצת צבע! אורז בתוספת עלי כוסברה יהפוך לכם את הצלחת לחגיגה של טעמים, צבעים וניחוחות.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- אורז - כוס וחצי
- כוסברה - חצי צרור
- בצל - אחד קטן
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מים רותחים - 2 כוסות ורבע
- שמן קנולה - 2 כפות
הוראות הכנה
- שוטפים ומנקים היטב את האורז במסננת ומניחים לייבוש.
- קוצצים את הכוסברה (ללא הגבעולים).
- קוצצים את הבצל קטן קטן.
- מחממים את שמן הקנולה בסיר קטן.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את האורז ומטגנים תוך ערבוב 2 דקות.
- מוסיפים את המים הרותחים.
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם - נותנים ערבוב אחרון וסוגרים את המכסה.
- מנמיכים את האש למינימום.
- מבשלים 16 דקות בדיוק.
- לאחר 16 דקות מכבים את האש, פותחים את המכסה ל3 שניות וסוגרים לעוד 2-3 דקות.
זהו! מוכן!