אורז אדום

מאת אסף כהן
אורז אדום

אורז אדום

על ידי 6 במרץ 2016

אורז אדום הוא צבעוני וטעים ומתאים כתוספת לכמעט כל ארוחה. הוא יכול לקבל רטבים של עוף ונהדר גם כתוספת בפני עצמו לקציצות או שניצלים. אורז אדום נהדר לילדים ולארוחות משפחתיות וקל מאוד להכנה.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 18 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את האורז ומייבשים.
  • קוצצים את הבצל קטן קטן.
  • מחממים את שמן הקנולה בסיר קטן.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • כשהבצל מזהיב מוסיפים את האורז ומטגנים תוך ערבוב כ-2 דקות.
  • מוסיפים את המים הרותחים, התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב עד שרסק העגבניות מתמוסס.
  • סוגרים את הסיר ומבשלים על הלהבה הכי קטנה 18 דקות.
  • לאחר 19 דקות מכבים את האש, פותחים את מכסה הסיר ל3 שניות לשחרור אדים וסוגרים לעוד 3 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: