11.7אלף 
הדפסה
כנפיים ברוטב אסייתי בציפוי פרורי לחם בתנור
גם כנפיים, גם ציפוי אסייתי, גם ציפוי פריך - וגם בתנור! כנפיים בציפוי אסייתי פריך בתנור הן כל כך טעימות שכדאי להכין כפול! הכנפיים עסיסיות ופשוט מושלמות - והשיא - נעשות בתנור ללא טיגון עם מינימום שמן.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם ל2 חלקים ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערה צ'ילי מתוק, רוטב סויה, דבש ושום כתוש.
- מערבבים היטב בידיים עד שהכל מצופה.
- מרססים תבנית לתנור עם שוליים גבוהים במעט ספריי שמן.
- מכינים קערה עם פרורי לחם
- לוקחים כל כנף מתוך המשרה - מצפים בפרורי לחם ומסדרים על התבנית.
- מזליפים מעט שמן זית על כל כנף (ממש הזלפות קמצניות)
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות.
- לאחר 25 דקות פותחים את התנור ובעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 20 דקות.
זהו! מוכן!