מתכונים קלים מתכוני עוף תבשיל שאריות – עוף עם תוספות

תבשיל שאריות – עוף עם תוספות

מאת אסף כהן
תבשיל שאריות עוף ותפוחי אדמה

תבשיל שאריות – עוף עם תוספות

על ידי 30 ביוני 2013

נשאר לכם אוכל משבת ואתם לא יודעים מה לעשות איתו? את התבשיל הבא אמא שלי נוהגת להכין ממה שנשאר משבת. היא חותכת לקוביות, מקפיצה הכל יחד - ויוצא מעדן של ממש. זה כל כך טעים שלפעמים אני מכין עוף - רק בשביל להכין ממנו את תבשיל השאריות הנהדר הזה. לוקח בדיוק 3 דקות להכין את התבשיל - כי הכל כבר מוכן ומתובל. זה כל כך טעים - שזה גם יהיה הזמן שיקח לכם לאכול אותו...

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 7 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מפרקים את בשר העוף מהעצמות וחותכים לקוביות.
  • חותכים את הבצל לקוביות גסות.
  • מחממים את השמן במחבת גדולה.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  • מכניסים את העוף ומקפיצים אותו עם הבצל כ2 דקות.
  • מוסיפים את הרוטב של העוף וכמות הצ'ילי שבא לכם להוסיף.
  • מקפיצים עוד קצת ומוסיפים את התוספת שיש לכם.
  • מבשלים תוך ערבוב עוד כמה דקות עד שהכל מתאחד.

זהו! מוכן! מגישים חם עם כף - וטורפים את הכל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: