6.9אלף
הדפסה
שניצל מוקפץ ברוטב
הכנתם שניצלים מעולים - אבל בכמות גדולה וכבר נמאס לכם לאכול רק שניצל? הנה לכם רעיון מעולה לארוחה נהדרת משאריות שניצלים שנשארו לכם במקרר. שניצל מוקפץ ברוטב הוא פתרון מעולה לגוון ולרענן את השניצלים - זה כל כך טעים שלפעמים אני מכין שניצלים רק בשביל להקפיץ אותם ברוטב.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 3 דקות
מרכיבים
- שניצלים - 2-3 גדולים
- צ'ילי מתוק - חצי כוס
- רוטב טריאקי - חצי כוס
- רום - 2 כפות (לא חובה)
- שומשום - חופן
הוראות הכנה
- חותכים את השניצל לקוביות.
- מחממים מחבת ושופכים אליה את הצ'ילי המתוק ורוטב הטריאקי ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הרום ומערבבים.
- מוסיפים את השניצלים ומערבבים עד שכל השניצלים מצופים ברוטב.
- מעבירים לקערה ומפזרים מעל שומשום.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס וסלט.