מתכונים קלים מתכוני עוף שניצל מוקפץ ברוטב

שניצל מוקפץ ברוטב

מאת אסף כהן
שניצל מוקפץ ברוטב

שניצל מוקפץ ברוטב

על ידי 12 בינואר 2014

הכנתם שניצלים מעולים - אבל בכמות גדולה וכבר נמאס לכם לאכול רק שניצל? הנה לכם רעיון מעולה לארוחה נהדרת משאריות שניצלים שנשארו לכם במקרר. שניצל מוקפץ ברוטב הוא פתרון מעולה לגוון ולרענן את השניצלים - זה כל כך טעים שלפעמים אני מכין שניצלים רק בשביל להקפיץ אותם ברוטב.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 3 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את השניצל לקוביות.
  • מחממים מחבת ושופכים אליה את הצ'ילי המתוק ורוטב הטריאקי ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הרום ומערבבים.
  • מוסיפים את השניצלים ומערבבים עד שכל השניצלים מצופים ברוטב.
  • מעבירים לקערה ומפזרים מעל שומשום.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס וסלט.

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: