3.5אלף
הדפסה
שניצלוני ביס
הדרך הכי כייפית להכנה והגשה של שניצלונים. שניצלוני ביס הם שניצלונים קטנטנים בגודל ביס, שקל מאוד להכין - מכיוון שהם קטנים ואפשר להכין אותם בכמויות ולא אחד אחד, והם ממש כיפים, טעימים ופריכים. מצויין להגשה בבופה, או כארוחת ערב לילדים.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1 שלם
- קמח - כף גדושה
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- ביצה - 1
- פרורי לחם - כוס וחצי לפחות
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות ומניחים בקערה.
- מוסיפים לקערה את הקמח והתבלינים ולשים בידיים עד שכל הנתחים מצופים.
- שוברים פנימה ביצה ולשים שוב עם הידיים.
- ממלאים קערה בפרורי לחם.
- מעבירים 5-6 נתחי חזה עוף לקערה הפרורים, מצפים בפרורים מכל הכיוונים ומעבירים לקערה אחרת. חוזרים על הפעולה עד שכל הנתחים מצופים.
- מחממים שמן בסיר או צ'יפסר.
- מטגנים את נתחי חזה העוף (לשים הרבה אבל לא יותר מדי בכל פעם).
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
תוקעים קיסם בכל שניצלון ומגישים עם מיונז, קטשופ וצ'ילי מתוק.