שניצלוני ביס

מאת אסף כהן
שניצלוני ביס

שניצלוני ביס

על ידי 17 במרץ 2014

הדרך הכי כייפית להכנה והגשה של שניצלונים. שניצלוני ביס הם שניצלונים קטנטנים בגודל ביס, שקל מאוד להכין - מכיוון שהם קטנים ואפשר להכין אותם בכמויות ולא אחד אחד, והם ממש כיפים, טעימים ופריכים. מצויין להגשה בבופה, או כארוחת ערב לילדים.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות ומניחים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את הקמח והתבלינים ולשים בידיים עד שכל הנתחים מצופים.
  • שוברים פנימה ביצה ולשים שוב עם הידיים.
  • ממלאים קערה בפרורי לחם.
  • מעבירים 5-6 נתחי חזה עוף לקערה הפרורים, מצפים בפרורים מכל הכיוונים ומעבירים לקערה אחרת. חוזרים על הפעולה עד שכל הנתחים מצופים.
  • מחממים שמן בסיר או צ'יפסר.
  • מטגנים את נתחי חזה העוף (לשים הרבה אבל לא יותר מדי בכל פעם).
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

תוקעים קיסם בכל שניצלון ומגישים עם מיונז, קטשופ וצ'ילי מתוק.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: