מתכונים קלים מתכוני עוף שווארמה הודו עם תבלינים

שווארמה הודו עם תבלינים

מאת אסף כהן
שווארמה הודו עם תבלינים

שווארמה הודו עם תבלינים

על ידי 3 במאי 2015

שווארמה הודו - הדבר הכי טעים שאפשר להכניס לפיתה. שווארמה הודו עם תבלינים הרבה יותר טעים ובריא להכין בבית. קל מאוד להכין ומתאים במיוחד לארוחות ערב זריזות ושביעות במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה ההודו לרצועות דקות בעובי של קצת פחות מס"מ. חזה הודו הוא בד"כ עבה ובשרני - אז עדיף לפרוס ל2 ואז לחתוך רצועות.
  • מחממים שמן זית במחבת.
  • כששמן חם מוסיפים את חזה ההודו.
  • מטגנים דקה עד שהוא מתחיל להלבין.
  • מוסיפים את התבלינים.
  • מטגנים תוך ערבוב עד שהוא עשוי מכל הכיוונים וגם מבפנים.
  • אחרי 3-4 דקות של ערבוב לוקחים רצועה וחותכים באמצע. אם אין ורוד - השווארמה מוכנה.

זהו!

מכניסים לפיתה עם חומוס, ירקות, טחינה, וכמובן צ'יפס.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: