6.5אלף 
הדפסה
שווארמה הודו עם תבלינים
שווארמה הודו - הדבר הכי טעים שאפשר להכניס לפיתה. שווארמה הודו עם תבלינים הרבה יותר טעים ובריא להכין בבית. קל מאוד להכין ומתאים במיוחד לארוחות ערב זריזות ושביעות במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- חזה הודו נקבה - חצי קילו
- שמן זית - 2 כפות
- פפריקה מתוקה - כפית גדושה
- כורכום - חצי כפית
- כמון - חצי כפית
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- חותכים את חזה ההודו לרצועות דקות בעובי של קצת פחות מס"מ. חזה הודו הוא בד"כ עבה ובשרני - אז עדיף לפרוס ל2 ואז לחתוך רצועות.
- מחממים שמן זית במחבת.
- כששמן חם מוסיפים את חזה ההודו.
- מטגנים דקה עד שהוא מתחיל להלבין.
- מוסיפים את התבלינים.
- מטגנים תוך ערבוב עד שהוא עשוי מכל הכיוונים וגם מבפנים.
- אחרי 3-4 דקות של ערבוב לוקחים רצועה וחותכים באמצע. אם אין ורוד - השווארמה מוכנה.
זהו!