3.5אלף
הדפסה
רצועות חזה עוף וירקות עם לימון וסויה
מוקפץ פשוט להכנה של חזה עוף עם ירקות - מנה ממש טעימה שמשלבת בתוכה טעמי חמוץ - מלוח עדינים שמגיעים מהלימון והסויה ומשתלבים נהדר עם ירקות מוקפצים פריכים, ועם חזה העוף שמצטרף למנה אחרי השרייה במיץ לימון ותבלינים.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 35 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- פורסים את נתח חזה העוף ל2.
- חותכים את העוף לרצועות בעובי ס"מ ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערה מלח ופלפל שחור לפי הטעם, כפית אבקת שום, 2 כפות מיץ לימון ו2 כפות שמן זית.
- מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומשאירים בצד ל15 דקות לפחות.
- בינתיים חותכים את הגזר לרצועות בעובי חצי ס"מ ואורך 4-5 ס"מ.
- חותכים את הפלפל האדום לרצועות בעובי חצי ס"מ.
- חותכים את הבצל לחצי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
- כשחזה העוף מסיים לפחות 15 דקות השרייה - מחממים 2 כפות שמן קנולה במחבת גדולה.
- כשהשמן חם - מוסיפים את רצועות חזה העוף לשמן ומטגנים תוך ערבוב עד שחזה העוף משנה את הצבע שלו ללבן ומתחיל טיפה להשחים.
- מוציאים את חזה העוף לקערה נקייה. (לא זו שהוא היה בה קודם).
- מוסיפים כף שמן קנולה למחבת.
- מוסיפים את הגזר, הפלפל והבצל למחבת החמה ומקפיצים כמה דקות עד שהגזר מתרכך.
- מוסיפים את הסויה ועוד כף מיץ לימון ומערבבים.
- מחזירים למחבת את חזה העוף ומוסיפים את אגוזי הקשיו.
- מערבבים ומבשלים עוד 3-4 דקות עד שחזה העוף מוכן.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן.