קציצות עוף וקישואים

קציצות עוף וקישואים כל כך רכות, פריכות מבחוץ, נימוחות מבפנים וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש. קציצות עוף וקישואים קלות להכנה, ומצויינות כארוחת ערב זריזה לילדים ואפילו למבוגרים.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מגרדים בפומפיה דקה את תפוח האדמה והקישואים.
- קוצצים את הכוסברה דק דק דק.
- קוצצים את הבצל דק דק דק.
- מערבבים יחד את העוף הטחון, תפוח האדמה והקישואים המגורדים, הבצל, הכוסברה, התבלינים, 2 כפות פרורי לחם ביצה ושמן זית עד לקבלת תערובת רכה ואפילו קצת דלילה.
- מכינים צלחת עם שכבת פרורי לחם.
- טובלים את הידיים במעט שמן.
- לוקחים חופן תערובת, מעצבים צורה של קציצה (זה בסדר שהיא דביקה קצת ולא יציבה) ומניחים בצלחת על פרורי הלחם.
- מצפים את הקציצה בפרורים ומשטחים לקציצה שטוחה.
- חוזרים על הפעולות עד שנגמרת תערובת הקציצות.
- מחממים במחבת שמן בגובה חצי ס"מ.
- כשהשמן חם מכניסים בעדינות את הקציצות ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- ומציאים לנייר סופג ומספיגים את עודפי השמן.
זהו! מוכן!