מתכונים קלים מתכוני עוף קציצות עוף אפויות

קציצות עוף אפויות

מאת דבי עיזר
קציצות עוף אפויות

קציצות עוף אפויות

על ידי 24 בנובמבר 2011

קציצות עוף מדהימות שלשם שינוי נעשות באפייה ולא בטיגון - כלומר בריאות ומזינות שגם ילדים אוהבים. המתכון לקציצות העוף מכיל ירק להפחתת הערך הקלורי ושיבולת שועל להורדת כולסטרול. המתכון מובא כאן בכמה וריאציות - כולן טעימות מאוד.

 

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים את כל החומרים יחד.
  • אם התערובת רטובה מדי - מוסיפים קצת פרורי לחם.
  • יוצרים כדורים בגודל של כדור גולף.
  • מניחים על תבנית משומנת בשמן זית.
  • מרססים בשמן זית. (אפשר בתרסיס שמן קנוי, ויש גם מיכלים שממלאים אותם בשמן זית שאתם קונים ומרססים לבד)
  • אופים בחום גבוה (200 מעלות) עד להשחמה. אין צורך להפוך.

זהו, מוכן. מגישים עם סלט עלים רענן.

בתיאבון

 

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: