מתכונים קלים מתכוני עוף קוביות שניצל ברוטב פיקנטי

קוביות שניצל ברוטב פיקנטי

מאת אסף כהן
קוביות שניצל ברוטב פיקנטי

קוביות שניצל ברוטב פיקנטי

על ידי 29 במרץ 2015

מתכון פשוט נהדר וקליל שאני אוהב להכין כשנשארת לי כמות יפה של שניצלים משבת. במקום לחמם במיקרו - אני פשוט מקפיץ ברטבים שיש לי תמיד בבית והופך את השניצלונים לחגיגה. שניצלונים ברוטב פיקנטי  זה הפתרון המושלם למי שרוצה לנצל עד תום את השניצלים. וכמובן - למי שרוצה להכין מראש שניצלונים קצת יותר כייפים מהשניצלונים הרגילים.

המתכון נכתב כאילו אין לכם שניצלים במקרר. אז אם יש לכם חיתכו אותם לקוביות קטנות - ודלגו לשלבים הרלוונטיים.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות קטנטנות (ס"מ מקסימום) ושמים בקערה.
  • מוסיפים את הקמח והתבלינים.
  • מוסיפים את הביצה ולשים עם הידיים את הכל עד שכל נתחי חזה העוף מצופים בביצה ותבלינים.
  • שמים בקערה פרורי לחם.
  • מצפים את הנתחי חזה העוף בפרורי לחם ומניחים בקערה.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מכניסים את השניצלונים לשמן הרותח ל5 דקות ומוציאים לנייר סופג.
  • מחממים מחבת גדולה על הכיריים.
  • מוסיפים את רטבי הצ'ילי המתוק והחריף ורוטב הברביקיו, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את השניצלונים ומתחילים לערבב ולהקפיץ עד שכל השניצלונים מכוסים היטב ברוטב.
  • מעבירים לקערה ומפזרים מעל את השומשום.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס שום.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: