6.5אלף
הדפסה
פרגיות במרינדה אסייתית
פרגיות במרינדה אסייתית להכנה ביתית במחבת או על המנגל - קל ופשוט ובלי מאמץ. המרינדה מלאת טעמים, קצת מתוקה, קצת מלוחה וטיפל'ה חמוצה - בדיוק כמו שאוהבים במזרח הרחוק. פרגיות במרינדה אסייתית אלו פרגיות טעימות מאוד שנראות נפלא.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הפרגיות ופותחים להן את הקצה עם סכין חדה (מחדירים סכין לחלק העבה של הפרגית כמעט עד הסוף ופותחים).
- חוצים כל נתח לחצי.
- שמים את הפרגיות בקערה ומוסיפים את הקטשופ, הדבש, הסויה והשום הכתוש ומערבבים היטב.
- סוגרים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות עד 4 שעות.
- מחממים מחבת גדולה עם חצי ס"מ שמן קנולה.
- כשהשמן חם מכניסים את הפרגיות למחבת (ומשאירים את הרוטב בקערה).
- מטגנים 3-4 דקות עד שהפרגית משחימה מלמטה.
- הופכים בעזרת מלקחיים - ושופכים פנימה את הורטב מהקערה.
- ממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
- הופכים שוב ומטגנים עוד 3 דקות.
- הופכים שוב ומטגנים עוד 2-3 דקות עד שכל הרוטב מסמיך.
זהו! מוכן.
מגישים עם אורז לבן או צ'יפס או תפוחי אדמה.