7.1אלף
הדפסה
פרגיות בחמאת בוטנים ודבש
פרגיות בחמאת בוטנים ודבש הן פרגיות טעימות ומיוחדות במיוחד. הפרגיות מקבלות מתיקות מעודנת מהדבש, מעט מליחות של חמאת הבוטנים ועוד טוויסט מהסויה ומתקבל שילוב טעמים מושלם שיושב נהדר על הפרגיות. מומלץ בחום למי שאוהב פרגיות ורוצה לגוון להן את המרינדה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פרגיות - קילו
- חמאת בוטנים - 2 כפות גדושות
- דבש - 2 כפות
- סויה - 2 כפות
- שמן קנולה - 2 כפות
הוראות הכנה
מנקים את הפרגיות, פותחים את הקצוות העבים (מחדירים סכין לרוחב החלק העבה - כמעט עד הסוף ופותחים), חוצים ל2 חתיכות - ושמים בקערה.- מוסיפים את חמאת הבוטנים הדבש והסויה.
- מערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. (בינתיים אפשר להכין את האורז)
- מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
- כשהשמן חם - מוסיפים את הפרגיות.
- מטגנים 3 דקות והופכים.
- מטגנים עוד 3 דקות והופכים.
- מטגנים עוד דקה להשחמה והופכים.
- ועוד דקה שגם הצד השני ישחים יפה.
- ומוציאים לצלחת.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז.