32.4אלף 
הדפסה
פרגיות בדבש וסויה
פרגיות הן החלק הטעים בעוף - על זה אין עוררין. הנה מתכון של פרגיות בדבש וסויה - טעים מאוד וקל מאוד להכנה אפילו בכמויות גדולות. פרגיות בדבש וסויה הן מנה עיקרית מעולה לכל ארוחה בכל עת.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הפרגיות משאריות שומן - וחוצים אותן ל2 חצאים לרוחב.
- מניחים את הפרגיות בקערה ומוסיפים דבש, סויה, שום, כמון ופפריקה.
- מחממים מחבת רחבה ומושחים אותה בשמן זית.
- מניחים את הפרגיות בצפיפות - ויוצקים את הרוטב שנשאר במחבת על כל הפרגיות.
- מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומכסים את המחבת במכסה.
- מבשלים 7 דקות, פותחים ובודקים את הפרגיות. אם הן צלויות יפה מלמטה - הופכים, סוגרים ומבשלים עוד 5-6 דקות מהצד השני. אם הן עדיין לא צלויות - ממשיכים לבשל עוד דקה ואז הופכים.
זהו! מוכן!