5.6אלף
הדפסה
פרגיות בדבש וחרדל
טוב, אלו הפרגיות הכי קלות והכי טעימות שתכינו בחיים. פרגיות בדבש וחרדל הן פשוט מעדן. דבש וחרדל הוא שילוב שתמיד מצליח - ובתוספת החלק הכי טעים בעוף אנחנו מקבלים פרגיות מושלמות לכל ארוחה.
מי שרוצה - במקום להכין במחבת יכול להכין על המנגל
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פרגיות - קילו
- דבש - 2 כפות גדושות
- חרדל דיז'ון חלק - כף גדושה
- שמן קנולה - 3 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את הפרגיות ופותחים את הקצוות (מכניסים סכין חדה בחלק העבה וחותכים כמעט עד הקצה ופותחים).
- חוצים כל פרגית לשניים באמצע (שיהיו 2 חתיכות פרגית קטנות)
- שמים את הפרגיות בקערה.
- מוסיפים את החרדל והדבש ולשים היטב עד שהכל מצופה ומעורבב.
- נותנים לפרגית לשהות במרינדה 20-25 דקות לפחות (אפשר בינתיים להתחיל להכין את התוספת).
- מחממים במחבת גדולה 3 כפות שמן קנולה.
- כשהמחבת חמה - שמים את הפרגיות (בזהירות - זה קופץ מהמחבת)
- מטגנים משני הצדדים עד שהפגית מוכנה ומשחימה יפה.
זהו! מוכן!