מתכונים קלים מתכוני עוף פסטה עם חזה עוף תרד וירקות

פסטה עם חזה עוף תרד וירקות

מאת אסף כהן
פסטה עם חזה עוף תרד וירקות

פסטה עם חזה עוף תרד וירקות

על ידי 1 במאי 2016

פסטה ירוקה, רעננה וצבעונית וכל כך טעימה עם כל מה שטוב. חזה עוף, תרד, ברוקולי, עגבניות שרי ומעט פיקנטיות - פסטה שהיא כולה תענוג אחד גדול. קלה להכנה, נראית נפלא וכמובן - טעימה מאוד!

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מבשלים את הפסטה במקביל להכנת הרוטב.
  • מרתיחים מים עם כף מיץ לימון בסיר קטן.
  • כשהמים רותחים - מוסיפים את הברוקולי ומביאים שוב לרתיחה.
  • כשהמים רותחים מסננים את הברוקולי מהמים.
  • שמים את מדליוני התרד בקערה עם כף מים ל3 דקות במיקרו.
  • חוצים את עגבניות השרי לחצי (איך חוצים הרבה עגבניות שרי ב3 שניות?)
  • מגרדים את הגזר על החלק הגס של הפומפיה.
  • חותכים את חזה העוף לרצועות בעובי חצי ס"מ ואורך 3 ס"מ.
  • מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח.
  • כשהשמן חם - מטגנים את השום ומטגנים 15 שניות.
  • מוסיפים את פרחי הברוקולי ומטגנים תוך ערבוב עוד 3 דקות.
  • מוסיפים את הגזר המגורד, עגבניות השרי החצויות, פרוסות חזה העוף והתרד.
  • מטגנים 3-4 דקות עד שהתרד קמל והעגבניות ניצלות היטב.
  • מוסיפים את הבזיליקום, פתיתי צ'ילי, מלח, פלפל ואת הפסטה המבושלת.
  • מערבבים היטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: