4.8אלף
הדפסה
פסטה עם חזה עוף תרד וירקות
פסטה ירוקה, רעננה וצבעונית וכל כך טעימה עם כל מה שטוב. חזה עוף, תרד, ברוקולי, עגבניות שרי ומעט פיקנטיות - פסטה שהיא כולה תענוג אחד גדול. קלה להכנה, נראית נפלא וכמובן - טעימה מאוד!
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
מרכיבים
- פסטה - 500 גרם (חבילה)
- חזה עוף - חצי קילו
- שום כתוש - 3 שיניים
- ברוקולי - 200 גרם - מהקפואים בסופר
- גזר - 1
- עגבניות שרי - 14-15
- מדליוני תרד - 200 גרם - מהקפואים בסופר
- בזיליקום יבש - כפית
- צ'ילי גרוס - רבע כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 3-4 כפות
- מים רותחים - לפי הצורך
- מיץ לימון - כף
הוראות הכנה
- מבשלים את הפסטה במקביל להכנת הרוטב.
- מרתיחים מים עם כף מיץ לימון בסיר קטן.
- כשהמים רותחים - מוסיפים את הברוקולי ומביאים שוב לרתיחה.
- כשהמים רותחים מסננים את הברוקולי מהמים.
- שמים את מדליוני התרד בקערה עם כף מים ל3 דקות במיקרו.
- חוצים את עגבניות השרי לחצי (איך חוצים הרבה עגבניות שרי ב3 שניות?)
- מגרדים את הגזר על החלק הגס של הפומפיה.
- חותכים את חזה העוף לרצועות בעובי חצי ס"מ ואורך 3 ס"מ.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח.
- כשהשמן חם - מטגנים את השום ומטגנים 15 שניות.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי ומטגנים תוך ערבוב עוד 3 דקות.
- מוסיפים את הגזר המגורד, עגבניות השרי החצויות, פרוסות חזה העוף והתרד.
- מטגנים 3-4 דקות עד שהתרד קמל והעגבניות ניצלות היטב.
- מוסיפים את הבזיליקום, פתיתי צ'ילי, מלח, פלפל ואת הפסטה המבושלת.
- מערבבים היטב.
זהו! מוכן!