5אלף 
הדפסה
פסטה בשמן זית עם חזה עוף, פטריות ופלפל אדום
מנה זריזה וכלכך טעימה של פסטה עם חזה עוף מוקפץ בשמן זית עם פטריות ופלפל אדום. מתכון קל מאוד שאפשר להכין בתוך מספר דקות ולהנות מארוחה משביעה, ממש טעימה עם ניחוחות נהדרים של שמן זית ועוף - במהירות רבה!
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- פסטה - 500 גרם ספגטי (חבילה אחת)
- חזה עוף - חצי קילו
- פלפל אדום - 1
- פטריות - סלסלה אחת
- בצל - 1 קטן
- פפריקה מתוקה - כפית
- אבקת שום - חצי כפית
- גריל עוף - כפית
- מלח - לפי הטעם
- מלח גס - כף
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אורגנו - כפית שטוחה
- צ'ילי גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - כ-חצי כוס
הוראות הכנה
- מכינים את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
- חותכים חזה עוף לרצועות ושמים בקערה
- מוסיפים לקערה את המלח (הרגיל), הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה, השום וגריל עוף - יחד עםכף שמן זית.
- מערבבים הכל יחד עד שכל רצועות העוף מצופות בתבלינים.
- חותכים את הפלפל האדום לרצועות בעובי חצי ס"מ..
- פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- פורסים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
- מחממים כף שמן זית במחבת גדולה.
- כשהשמן חם - מכניסים את חזה העוף ומקפיצים אותו עד שהוא משנה את צבעו ללבן ומוציאים לקערה נקיה.
- מוסיפים למחבת שמינית כוס שמן זית ומחממים אותו.
- מוסיפים למחבת את הבצל הפלפל והפטריות יחד עם מלח גס, פלפל שחור גרוס, אורגנו, וצ'ילי גרוס.
- מקפיצים את הירקות במחבת 2-3 דקות עד שהפלפל מתרכך מעט.
- מחזירים את חזה העוף למחבת.
- מקפיצים ומערבבים הכל עוד 3 דקות.
- מסננים את הפסטה המוכנה מהמים - ומוסיפים למחבת.
- מקפיצים ומערבבים הכל יחד 2 דקות עד שהכל מתערבב.
זהו. מוכן.