4אלף 
הדפסה
עוף מתוק בתנור בסגנון אסייתי
עוף בסגנון אסייתי הוא עוף מתקתק עם רטבים מהמזרח הרחוק כמו הוי-סין, צ'ילי מתוק וסויה. העוף כמובן קל להכנה, מאוד טעים ומתאים לכל המשפחה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
מרכיבים
- שוקי עוף - 6-8 אפשר גם כרעיים
- רוטב הוי-סין - 2 כפות (ניתן למצוא בסופר בעמדת האוכל מהמזרחק הרחוק או בחנויות מתמחות)
- צ'ילי מתוק - 2 כפות
- דבש - 2 כפות
- שום כתוש - 3 שיניים
- סויה - 2 כפות
- בצל ירוק - 2 גבועלים
הוראות הכנה
- קוצצים את 2 גבעולי הבצל הירוק. גבעול אחד קוצצים דק דק, גבעול שני קוצצים לרצועות באורך ס"מ 1.
- שמים את העוף בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- שופכים פנימה את כל חומרי המשרה יחד עם הבצל הירוק הארוך יותר.
- מערבבים היטב ולשים בידיים עד שכל העוף מצופה במשרה.
- עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מסירים את הניילון הנצמד, יוצקים עם כף מעט מהרוטב שבתבנית על העופות ומכניסים לתנור לשעה.
- כל 20 דקות - פותחים את התנור, יוצקים רוטב על העופות וסוגרים.
זהו! מוכן!
מגישים עם אורז עם חביתה יפנית או אורז עם ירקות - ויוצקים מהרוטב על האורז.