4.5אלף 
הדפסה
עוף מלא תבלינים בתנור
מה שכיף בעוף הזה שפשוט שמים את התבלינים, יוצקים שמן זית, מערבבים, מכניסים לתנור וזהו. זה הכל. יוצא עוף בתבלינים פשוט נהדר. מלא טעם, קריספי ועסיסי שאין כדוגמתו. מושלם לשבתות וחגים עם רוטב שפשוט תענוג לנגב עם חלה טרייה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שוקי עוף - 6-8 אפשר גם כרעיים
- פפריקה מתוקה - כף
- פפריקה חריפה - חצי כף (לא חובה)
- אבקת שום - כפית גשודה
- כוסברה טחונה - כפית
- כמון - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 5-6 כפות
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל170 מעלות.
- שמים את חלקי העוף בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- מוסיפים את התבלינים.
- מזליפים את שמן הזית על העוף והתבלינים. מומלץ להזליף בנדיבות. לפחות כף לכל חלק עוף.
- מערבבים הכל בידיים שכל העופות יהיו מצופים שמן ותבלינים - ומסדרים את העופות בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור לשעה שלמה.
זהו! מוכן!