מתכונים קלים מתכוני עוף עוף מטוגן בציפוי פריך

עוף מטוגן בציפוי פריך

מאת אסף כהן
עוף מטוגן בציפוי פריך

עוף מטוגן בציפוי פריך

על ידי 10 במרץ 2015

עוף טעים מאוד, בציפוי פריך מאוד - וקל מאוד להכנה. עוף מצופה פרורי לחם פריכים זה פתרון למי שרוצה להכין עוף טעים ומוצלח מאוד במינימום זמן והתעסקות.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים בקערה את הביצים, הפפריקה המתוקה, אבקת השום, אבקת הבצל, המלח והפלפל ומערבבים היטב לבלילה אחידה.
  • שמים בעקרה נוספת המון פרורי לחם.
  • מרתיחים את השמן לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר.
  • טובלים כל נתח עוף בבלילת הביצה ומצפים בפרורי לחם.
  • מכניסים את העופות לשמן הרותח ל12 דקות שהעוף יהיה פריך מבחוץ ומוכן מבפנים
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: