4.2אלף 
הדפסה
עוף מטוגן בציפוי פריך
עוף טעים מאוד, בציפוי פריך מאוד - וקל מאוד להכנה. עוף מצופה פרורי לחם פריכים זה פתרון למי שרוצה להכין עוף טעים ומוצלח מאוד במינימום זמן והתעסקות.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- שוקי עוף - 6-8 אפשר גם ירכיים
- ביצה - 2
- פפריקה מתוקה - כף גדושה
- אבקת שום - כפית גדושה
- אבקת בצל - כפית (לא אבקת מרק)
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- פרורי לחם - לפי הצורך
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- שמים בקערה את הביצים, הפפריקה המתוקה, אבקת השום, אבקת הבצל, המלח והפלפל ומערבבים היטב לבלילה אחידה.
- שמים בעקרה נוספת המון פרורי לחם.
- מרתיחים את השמן לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר.
- טובלים כל נתח עוף בבלילת הביצה ומצפים בפרורי לחם.
- מכניסים את העופות לשמן הרותח ל12 דקות שהעוף יהיה פריך מבחוץ ומוכן מבפנים
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!