4אלף 
הדפסה
עוף ותפוחי אדמה בכורכום
מנה כל כך פשוטה וטעימה של עוף ותפוחי אדמה בכורכום.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שוקי עוף - 8 (אפשר גם ירכיים)
- תפוחי אדמה - 5 - 6
- בצל - 1 גדול
- כורכום - כף
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מים
- שמן קנולה
הוראות הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גסות. אם תחתכו קטן מדי - תפוחי האדמה יתפוררו להם בתבשיל.
- קוצצים בצל דק דק.
- מחממים שמן בסיר גדול.
- מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא משחים.
- מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות עד שהעוף משחים גם הוא.
- מוסיפים את תפוחי האדמה.
- מוסיפים מלח, פלפל וכורכום.
- מערבבים טוב טוב שהכורכום יבלע ויכסה את כל המרכיבים.
- מוסיפים מים עד כמעט כיסוי (לא חייבים שהכל יכוסה).
- מביאים לרתיחה ומערבבים.
- סוגרים במכסה ומבשלים שעה על אש בינונית נמוכה.
זהו! מוכן. מגישים עם סלט טרי ורענן.
בתאבון!