4.3אלף
הדפסה
עוף בסויה, לימון וסילאן
עוף בסגנון אסייתי - מלא טעמים וניחוחות בעל טעם עשיר ונהדר וטעים מאוד. עוף בסויה, לימון וסילאן הוא קל מאוד להכנה - פשוט מערבבים הכל, שמים בתבנית - שמים בתנור - ויוצא עוף כל כך טעים ועם מראה שחום ומרשים במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 50 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מכניסים את העוף לתבנית עם שוליים.
- מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב.
- שופכים את הרוטב לתוך התבנית ומערבבים היטב בידיים שכל העופות יהיו מכוסים רוטב.
- אם אתם שמים ירכיים - תדאגו שהחלק עם העור יהיה כלפי מטה.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות.
- אחרי 30 דקות פותחים את התנור, הופכים את העוף ומכניסים לעוד 20 דקות.
זהו! מוכן!