מתכונים קלים מתכוני עוףעוף בסויה, לימון וסילאן

עוף בסויה, לימון וסילאן

מאת אסף כהן
עוף בסויה, לימון וסילאן

עוף בסויה, לימון וסילאן

על ידי 29 במאי 2014

עוף בסגנון אסייתי - מלא טעמים וניחוחות בעל טעם עשיר ונהדר וטעים מאוד. עוף בסויה, לימון וסילאן הוא קל מאוד להכנה - פשוט מערבבים הכל, שמים בתבנית - שמים בתנור - ויוצא עוף כל כך טעים ועם מראה שחום ומרשים במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 50 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכניסים את העוף לתבנית עם שוליים.
  • מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב.
  • שופכים את הרוטב לתוך התבנית ומערבבים היטב בידיים שכל העופות יהיו מכוסים רוטב.
  • אם אתם שמים ירכיים - תדאגו שהחלק עם העור יהיה כלפי מטה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות.
  • אחרי 30 דקות פותחים את התנור, הופכים את העוף ומכניסים לעוד 20 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: