4.2אלף 
הדפסה
עוף בדבש שום ובצל
עוף בשום דבש ובצל זה עוף עם שילוב הטעמים האופטימלי. הדבש המתקתק, השום והבצל החריפים שמקבלים קרמול בתנור - הכל יחד משתלב למנת עוף בדבש שום ובצל נהדרת עם ניחוחות מדהימים וטעם נהדר. מתאים במיוחד לחגי תשרי וכמובן לשאר ימות השנה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מקלפים את שיני השום (איך קלפים ראש שום ב20 שניות? לחצו כאן!)
- חצי משיני השום כותשים וחצי משאירים שלמים.
- שמים את שיני השום הכתושות, הדבש והמים בקערה ומערבבים היטב עד שהכל מתאחד והדבש מידלל מעט.
- מנקים ומניחים את חלקי העוף בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
- יוצקים על העופות בנדיבות מהדבש והשום.
- קוצצים את הבצל קטן קטן, ומועכים קלות את שיני השום השלמות ומפזרים על העוף.
- מזליפים מעט שמן זית על כל נתח עוף.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות לשעה שלמה.
זהו! מוכן!
מגישים עם אורז לבן והרבה רוטב!