4.9אלף 
הדפסה
עוף בדבש ולימון
עוף נהדר וקל להכנה - מאוד מאוד טעים, קריספי ומוצלח. שילוב נהדר (כרגיל) בין עוף, לימון שום ודבש.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את העופות (אפשר להוריד את העור) ומסדרים בתבנית.
- מערבבים בקערה את שאר החומרים עם המים חוץ משיני השום עד שהכל נהיה אחיד.
- שופכים על העוף את תערובת המישרה ומעסים את העוף טוב טוב בידיים עד שכולו מכוסה ברוטב.
- עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל3-4 שעות לפחות (עדיף לילה שלם).
- מוציאים מהמקרר.
- מקלפים את שיני השום - ובעזרת כף או סכין מועכים אותם קלות.
- מכניסים לרוטב כמו שהם.
- מחממים תנור ל230 מעלות.
- מכסים את העוף בנייר אלומיניום ומכניסים ל20 דקות לתנור.
- לאחר 20 דקות - פותחים את התנור - מורידים בזהירות את נייר האלומיניום, מנמיכים את טמפ' התנור ל180 וסוגרים את התנור.
- ממשיכים לבשל 45 דקות עד להשחמה של העוף.
זהו! מוכן!
להגיש עם אורז לבן עם הרבה רוטב.