מתכונים קלים מתכוני עוף ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

מאת אסף כהן
ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

על ידי 28 באוגוסט 2018

מתכון טעים ונהדר של ספגטי עם חזה עוף מלא תבלינים שיושב על ספגטי שמוקפץ עם ירקות. ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים מתאים לארוחת ערב טעימה ומשביעה.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את חזה העוף לרוחב ל2 נתחים (כמו שניצלים - רק בלי לדפוק אותם... ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה פפריקה מתוקה, אבקת שום, מלח ופלפל שחור גרוס ו2 כפות שמן זית. מערבבים הכל ודואגים שנתחי חזה העוף מצופים בשמן ותבלינים.
  • חותכים את הפלפל האדום לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ
  • את הפטריות לוקחים, מוציאים את הרגל ושוברים את ראש הפטריה לשברים (אפשר לחתוך לקוביות. איך שבא לכם)
  • את עגבניות השרי חוצים לחצי (איך חוצים עגבניות שרי מהר?)
  • מחממים מחבת פסים עם מעט שמן (אפשר גם מחבת רגילה).
  • כשהשמן חם מניסים את חזה העוף וצולים מ2 הצדדים 2-3 דקות עד שהוא מוכן מבפנים.
  • מוציאים מהמחבת וחותכים אותו לקוביות.
  • מחממים עוד 2-3 כפות שמן זית במחבת שטוחה (אפשר אותה מחבת של חזה העוף אם זו לא מחבת פסים)
  • כשהשמן חם מוסיפים את הירקות.
  • מקפיצים את הירקות 3 דקות עד שהעגבניות מתחצ'מצ'ות והפלפל והבצל מתרככים.
  • מוסיפים קצת מלח גס, פלפל שחור גרוס, בזילקום יבש וצ'ילי גרוס וממשיכים להקפיץ.
  • מוסיפים את הספגטי המבושל ונתחי העוף החתוכים ומקפיצים הכל.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: