4.7אלף 
הדפסה
ספגטי חזה עוף מוקפץ עם גזר וקשיו
ספגטי חזה עוף מוקפץ עם גזר וקשיו זו מנה טעימה וכייפית שמכינים בכלום זמן. מוקפץ על בסיס סויה עם חזה עוף עסיסי, קצת גזר לפריכות, אגוזי קשיו טבעיים לטעם - ומקבלים מנת מוקפץ טעימה ומשביעה במיוחד.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- ספגטי - 250 גרם (חצי חבילה) - מומלץ להשתמש בספגטיני דק או נודלס
- חזה עוף - 1 שלם
- גזרים - 2 גדולים
- בצל סגול - 1 קטן
- רוטב סויה - חצי כוס
- סוכר - 2 כפות וחצי
- אבקת שום - חצי כפית
- צ'ילי גרוס - רבע כפית
- רוטב סרירצ'ה - חצי כפית (לא חובה)
- אגוזי קשיו טבעיים - 100 גרם
- קורנפלור - כפית גדושה
- שמן קנולה - 4 כפות
הוראות הכנה
- מתחילים לבשל את הפסטה או הנודלס על פי הוראות ההכנה. כשהיא מוכנה - מסננים מהמים. בינתיים מתחילים להכין את המוקפץ.
- חותכים את חזה העוף לקוביות גסות (משהו כמו ס"מ וחצי).
- חותכים את הגזרים למקלות בעובי חצי ס"מ אורך 4-5 ס"מ.
- חותכים את הצל לחצאי פרוסות.
- שמים בכוס את הסויה, הסוכר, התבלינים ורוטב הסרירצ'ה ומערבבים היטב.
- מחממים במחבת גדולה או בסיר רחב ושטוח 2 כפות שמן קנולה.
- כשהשמן חם מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות עד שחזה העוף משנה את צבעו ללבן ומתחיל להשחים בקצוות.
- מוציאים את חזה העוף המטוגן לקערה.
- מוסיפים למחבת 2 כפות שמן קנולה ומחממים אותן.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והגזר ומקפיצים 3-4 דקות עד שהבצל והגזר מתרככים.
- מוסיפים את רוטב הסויה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.
- מוסיפים את הקשיו.
- מחזירים את חזה העוף למחבת.
- מערבבים היטב ומבשלים תוך ערבוב 2 דקות.
- מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.
זהו! מוכן!