סלט חזה עוף

סלט חזה עוף הוא סלט ירקות עם עלים ונתחי חזה עוף עסיסיים בגריל. חזה העוף מתובל בעדינות ומוכן במחבת פסים בצורה ששומרת על הטעמים והעסיסיות שלו - ומתובל ברוטב ויניגרט הדרים מתקתק ומיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- לחזה העוף
- חזה עוף - 250 גרם
- אבקת שום - כפית
- פפריקה מתוקה - כף
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מלח - לפי הטעם
- לסלט
- עגבניות - 2
- מלפפונים - 2
- בצל סגול - 1 קטן או חצי גדול
- פלפל אדום - 1 גדול
- עלי בייבי - הרבה
- חסה - הרבה
- ויניגרט הדרים - קישור למתכון בהמשך
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף מעצמות ושאריות שומן.
- מטגנים על מחבת פסים כ-5 דקות מכל צד.
- בינתיים חותכים גס את הפלפל, המלפפונים והעגבניות.
- חותכים את הבצל לחצאי עיגול.
- מכינים רוטב ויניגרט הדרים.
- מוציאים את חזה העוף מהמחבת.
- פורסים לפרוסות בעובי ס"מ - אם יש ורוד - מחזירים את הנתח למחבת ומטגנים שוב כדקה מכל צד.
- חותכים לקוביות.
- מערבבים את הירקות והעלים הירוקים.
- יוצקים רוטב ויניגרט הדרים (לא הרבה!) ומערבבים טוב טוב.
- מוסיפים את קוביות חזה העוף.
זהו! מוכן!