4.6אלף 
הדפסה
סלט חזה עוף
סלט חזה עוף הוא סלט ירקות עם עלים ונתחי חזה עוף עסיסיים בגריל. חזה העוף מתובל בעדינות ומוכן במחבת פסים בצורה ששומרת על הטעמים והעסיסיות שלו - ומתובל ברוטב ויניגרט הדרים מתקתק ומיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- לחזה העוף
- חזה עוף - 250 גרם
- אבקת שום - כפית
- פפריקה מתוקה - כף
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מלח - לפי הטעם
- לסלט
- עגבניות - 2
- מלפפונים - 2
- בצל סגול - 1 קטן או חצי גדול
- פלפל אדום - 1 גדול
- עלי בייבי - הרבה
- חסה - הרבה
- ויניגרט הדרים - קישור למתכון בהמשך
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף מעצמות ושאריות שומן.
- מטגנים על מחבת פסים כ-5 דקות מכל צד.
- בינתיים חותכים גס את הפלפל, המלפפונים והעגבניות.
- חותכים את הבצל לחצאי עיגול.
- מכינים רוטב ויניגרט הדרים.
- מוציאים את חזה העוף מהמחבת.
- פורסים לפרוסות בעובי ס"מ - אם יש ורוד - מחזירים את הנתח למחבת ומטגנים שוב כדקה מכל צד.
- חותכים לקוביות.
- מערבבים את הירקות והעלים הירוקים.
- יוצקים רוטב ויניגרט הדרים (לא הרבה!) ומערבבים טוב טוב.
- מוסיפים את קוביות חזה העוף.
זהו! מוכן!