סלט חזה עוף

מאת אסף כהן
סלט חזה עוף

סלט חזה עוף

על ידי 30 ביולי 2013

סלט חזה עוף הוא סלט ירקות עם עלים ונתחי חזה עוף עסיסיים בגריל. חזה העוף מתובל בעדינות ומוכן במחבת פסים בצורה ששומרת על הטעמים והעסיסיות שלו - ומתובל ברוטב ויניגרט הדרים מתקתק ומיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף מעצמות ושאריות שומן.
  • מטגנים על מחבת פסים כ-5 דקות מכל צד.
  • בינתיים חותכים גס את הפלפל, המלפפונים והעגבניות.
  • חותכים את הבצל לחצאי עיגול.
  • מכינים רוטב ויניגרט הדרים.
  • מוציאים את חזה העוף מהמחבת.
  • פורסים לפרוסות בעובי ס"מ - אם יש ורוד - מחזירים את הנתח למחבת ומטגנים שוב כדקה מכל צד.
  • חותכים לקוביות.
  • מערבבים את הירקות והעלים הירוקים.
  • יוצקים רוטב ויניגרט הדרים (לא הרבה!) ומערבבים טוב טוב.
  • מוסיפים את קוביות חזה העוף.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: