4.3אלף
הדפסה
נגיסי עוף
נגיסי עוף הם שניצלונים קטנים מעוף טחון, מטובלים ומטוגנים בציפוי זהוב ופריך. הם טעימים מאוד גם לילדים וגם למבוגרים - קלים להכנה ונהדרים בתור ארוחה מפנקת.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- כמות : 15 נגיסי עוף
מרכיבים
- עוף טחון - מחזה עוף שלם (חצי קילו)
- מלח - חצי כפית
- זרעי כוסברה טחונים - רבע כפית
- אורגנו - חצי כפית
- אבקת בצל - חצי כפית (לא מרק בצל! אבקת בצל)
- אבקת שום - חצי כפית
- פלפל שחור גרוס - רבע כפית
- פפריקה אדומה - חצי כפית (לא חובה)
- ביצים - 2
- קמח - חצי כוס
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מערבבים את העוף הטחון עם התבלינים.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר.
- כשהשמן חם - מכינים 2 קערות: אחת עם ביצים טרופות והשנייה עם קמח.
- לוקחים חופן מתערובת העוף ומגלגלים לכדור בגודל פינג פונג.
- מגלגלים את הכדור בקערת הקמח.
- מועכים טיפה את הכדור שיקבל צורה פחוסה של נגיס עוף.
- טובלים ומצפים היטב בביצה - ומכניסים לשמן הרותח.
- מכניסים בבת אחת 5-6 נגיסים (כמה שיש מקום בסיר).
- מטגנים 6-7 דקות לפחות עד שנגיסי העוף מקבלים גוון זהוב עמוק ומוציאים לנייר סופג.
- ממשיכים עד שנגמרת התערובת.
זהו! מוכן!
מגישים עם קטשופ, רוטב חמוץ מתוק או רוטב חרדל ודבש