נגיסי עוף

מאת אסף כהן
נגיסי עוף עם רוטב חרדל ודבש

נגיסי עוף

על ידי 28 בינואר 2014

נגיסי עוף הם שניצלונים קטנים מעוף טחון, מטובלים ומטוגנים בציפוי זהוב ופריך. הם טעימים מאוד גם לילדים וגם למבוגרים - קלים להכנה ונהדרים בתור ארוחה מפנקת.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 15 נגיסי עוף

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים את העוף הטחון עם התבלינים.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר.
  • כשהשמן חם - מכינים 2 קערות: אחת עם ביצים טרופות והשנייה עם קמח.
  • לוקחים חופן מתערובת העוף ומגלגלים לכדור בגודל פינג פונג.
  • מגלגלים את הכדור בקערת הקמח.
  • מועכים טיפה את הכדור שיקבל צורה פחוסה של נגיס עוף.
  • טובלים ומצפים היטב בביצה - ומכניסים לשמן הרותח.
  • מכניסים בבת אחת 5-6 נגיסים (כמה שיש מקום בסיר).
  • מטגנים 6-7 דקות לפחות עד שנגיסי העוף מקבלים גוון זהוב עמוק ומוציאים לנייר סופג.
  • ממשיכים עד שנגמרת התערובת.

זהו! מוכן!

מגישים עם קטשופ, רוטב חמוץ מתוק או רוטב חרדל ודבש

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: