3.7אלף 
הדפסה
כנפיים פיקנטיים בציפוי פריך בתנור
כנפיים פיקנטיות בציפוי פריך טעימות במיוחד - שנעשות בתנור. התבלינים נותנים חריפות עדינה והשילוב של פרורי הלחם עם פרורי הפאנקו הפריכים - נותנים קראנצ'יות נהדרת לכנפיים שלא נעלמת למרות האפיה בתנור.
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- למשרה
- אבקת שום - חצי כפית
- אבקת בצל - חצי כפית
- כמון - חצי כפית
- צ'ילי גרוס - חצי כפית
- פלפל שחור גרוס - חצי כפית
- מלח - כפית
- שמן זית - כף
- לציפוי הפריך
- פרורי פאנקו - חצי כוס
- פרורי לחם - חצי כוס
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומן.
- מחלקים כל כנף ל2 חלקים על העצם.
- מערבבים בקערה קטנה את תבליני המשרה יחד עם שמן הזית עד שהם מתאחדים.
- שמים את הכנפיים בקערה ויוצקים עליהם את חומרי המשרה.
- מכניסים למקרר לשעה לפחות.
- ממלאים את קערה קטנה בפרורי הלחם והפאנקו ומערבבים.
- מוציאים את הכנפיים מהמקרר - לוקחים כל כנף מכניסים לקערת הפרורים - מצפים וסוגרים את הכנף בתוך אגרוף היד - כך שהפרורים ילחצו טוב טוב על הכנפיים.
- מסדרים את הכנפיים המצופות על תבנית עם נייר אפייה.
- כשכל הכנפיים מצופות - מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות.
- לאחר 20 דקות - הופכים את הכנפיים בזהירות בעזרת מלקחים - ומשאירים לעוד 20 דקות עד השחמה.
זהו! מוכן!
אפשר לאכול כמו שזה, או להוסיף קעריות עם צ'ילי מתוק או ספייסי מיונז.