5אלף
הדפסה
כנפיים מושחתות בצ'ילי מתוק
מחפשים כנפיים שהן לא רק קלות להכנה אלא גם טעימות וקריספיות לאללה? הכנפיים המושחתות שלנו הן בדיוק מה שאתם מחפשים. קריספיות נהדרת, ציפוי צ'ילי מתוק מענג ובעיקר טירוף בכל נגיסה.
המתכון נעשה עם חמאה - אבל אפשר להחליף במרגרינה בטעם חמאה ועדיין לקבל טעם נהדר.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם.
- שמים את כל הכנפיים בסיר וממלאים מים עד כיסוי ועוד ס"מ.
- מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 4-5 דקות על אש בינונית - נמוכה.
- מסננים את הכנפיים מהמים ומעבירים לקערה ומחכים 15 דק' שיצטננו מעט.
- מחממים בינתיים שמן קנולה לטיגון עמוק בצ'יפסר או בסיר קטן.
- כשהכנפיים מצטננות מוסיפים להן את הקמח ומערבבים היטב שהקמח יצפה את הכנפיים.
- מכניסים את הכנפיים המצופות לשמן הרותח ל3-4 דקות (עד השחמונת) ומוציאים לקערה.
- במחבת גדולה ממיסים את החמאה (או המרגרינה).
- כשהחמאה נמסה לגמרי - מוסיפים את הצ'ילי המתוק ומביאים לרתיחה (שהכל מבעבע בטירוף).
- מוסיפים את הכנפיים למחבת ומתחילים להקפיץ ולערבב במשך 3 דקות עד שכל הרוטב נצמד לכנפיים.
זהו! מוכן!
מגישים עם מגבונים לחים ומלא צ'יפס