3.2אלף
הדפסה
כנפיים מוקפצות בצ'ילי מתוק
כנפיים מוקפצות בצ'ילי מתוק הן הכנפיים הקלאסיות, הטעימות והדביקות שמגישים בכל מסעדה. מהירות להכנה, מעולות לכיבוד מול משחקי ספורט או סרט טוב. כנפיים מוקפצות בצ'ילי מתוק הן קלות להכנה, טעימות ופשוט מושלמות.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- קמח - כף גדושה
- צ'ילי מתוק - כוס
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מנקים וחוצים את הכנפיים על העצם.
- שמים בקערה ומוסיפים כף קמח ומערבבים היטב.
- מחממים שמן קנולה בסיר עמוק או בצ'יפסר לטמפרטורת רתיחה (180 מעלות).
- מטגנים את הכנפים (בכל פעם 6-7 יחידות - לא הכל בבת אחת) בשמן עמוק עד להזהבה של הקמח. (שימו לב - ייתכן ותראו נוזל אדום יוצא מהכנפיים - זה לא דם. זה נוזל העצם שיוצא בעקבות מכת החום. זה בסדר לאכול את זה - גם לשומרי כשרות)
- מחממים את הצ'ילי המתוק במחבת גדולה לא נדבקת (אם יש רק מחבת רגילה - מומלץ לרסס מעט ספריי שמן).
- מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים לפחות 3-4 דקות עד שאין יותר צ'ילי מתוק במחבת וכל הכנפיים מצופות בצ'ילי מתוק מצומצם ודביק.
זהו מוכן!
להגיש עם הרבה מגבונים לחים...