מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים חריפות אש

כנפיים חריפות אש

מאת אסף כהן
כנפיים חריפות אש

כנפיים חריפות אש

על ידי 30 ביוני 2014

אוהבים כנפיים חריפות? הנה מתכון לכנפיים חריפות וטעימות במיוחד. כל כך חריפות שיחרכו לכם את השפתיים, אבל כל כך טעימות - שזה יהיה שווה את זה. כנפיים חריפות אש - מתאימות במיוחד לנשנוש מול משחקים בטלוויזיה ולערבי חברה מיוחדים.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים משאריות נוצות וחלקים אותן לשניים על העצם.
  • מכניסים לסיר קטן וממלאים מים קרים עד לכיסוי ועוד קצת.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 3 דקות.
  • מסננים מהמים ומעבירים את הכנפיים לקערה.
  • אחרי שהכנפיים הצטננו מעט - מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שכל הכנפיים מצופות (אם הכנפיים חמות מדי - מערבבים עם כף עץ).
  • מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר.
  • כשהשמן רותח - מכניסים את הכנפיים ומטגנים 5 דקות עד להשחמה קלה ומוציאים לקערה. (לא צריך להכניס את כל הכנפיים בבת אחת - תטגנו בקבוצות).
  • מחממים מחבת גדולה או ווק על אש גבוהה.
  • כשהמחבת חמה מוסיפים 2 כפות שמן קנולה.
  • מוסיפים את רוטב הסרירצ'ה, הלימון והשום ומטגנים חצי דקה.
  • מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים הכל יחד תוך ערבוב.
  • מוסיפים את הצ'ילי המתוק וממשיכים להקפיץ עוד 2-3 דקות עד שכל הכנפיים מצופות ברוטב.

זהו! מוכן!

מגישים עם המון מים.

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: