מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים בתנור ברוטב מתקתק

כנפיים בתנור ברוטב מתקתק

מאת אסף כהן

כנפיים בתנור ברוטב מתקתק

על ידי 2 במאי 2013

חייב להיות תירוץ טוב בשביל להכין כנפיים בתנור ולא מטוגנות. אז הנה תירוץ מצוין - כנפיים ברוטב מתקתק בזיגוג נפלא וכל כך טעים - שאין בכלל שאלה... מתוק, טעים ונראה מדהים.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים ובעזרת סכין חוצים כל כנף ל2 חלקים - בחיבור באמצע. ומורידים את הזיז שיש לחלק הגדול.
  • מסדרים את הכנפיים בתבנית פיירקס (או תבנית חסינת חום אחרת) בצפיפות.
  • מחממים בינתיים תנור ל190 מעלות.
  • מניחים סיר על אש בינונית - נמוכה, שופכים פנימה את הסויה והקורנפלור ומערבבים עם מטרפה עד המסה מלאה של הקורנפלור.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב קבוע עד שהכל מסמיך יפה יפה.
  • שופכים על העוף את הרוטב - דואגים שכל העוף שקוע ברוטב.
  • מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל45 דקות.
  • מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לעוד 15 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס, או חטיף צ'יפס כייפי, טבעות בצל, אפילו ברוקולי בציפוי, או סתם ירקות חתוכים.

וכמובן - הרבה מגבונים לידיים הדביקות. אבל בלי ידיים דביקות - הכנפיים פחות טעימות...

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: