מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים בריבה בתנור

כנפיים בריבה בתנור

מאת אסף כהן
כנפיים בזיגוג ריבה בתנור

כנפיים בריבה בתנור

על ידי 15 בינואר 2014

לא תאמינו כמה כנפיים יכולות להיות מתוקות וטעימות! כנפיים בזיגוג ריבה ורוטב הוי סין הן כנפיים מתוקות, טעימות וכרגיל - קלות להכנה. צולים את הכנפיים בתנור - מוסיפים בסוף את הזיגוג ונהנים מכנפיים מפתיעות, דביקות וטעימות כמו שצריך!

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים על כף על העצם ל2 חלקים (אפשר גם להשאיר שלמות. איך שבא לכם)
  • מחממים את התנור ל180 מעלות.
  • מניחים את הכנפיים על תבנית עם נייר אפיה.
  • מפזרים מלח, פלפל ואבקת שום - הכל מעט ובעדינות. לא לצפות.
  • מכניסים לתנור ל40 דקות - כשאחרי 20 דקות מוציאים, הופכים את הכנפיים עם מלקחיים ומחזירים.
  • בינתיים מערבבים את כל חומרי הזיגוג יחד בקערה.
  • לאחר שהכנפיים סיימו את ה40 דקות בתנור - מוציאים, מורחים שכבה של רוטב עם מברשת ומחזירים ל3 דקות.
  • מוציאים, הופכים, מורחים שוב ומחזירים לעוד 3 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: