3.7אלף 
הדפסה
כנפיים בריבה בתנור
לא תאמינו כמה כנפיים יכולות להיות מתוקות וטעימות! כנפיים בזיגוג ריבה ורוטב הוי סין הן כנפיים מתוקות, טעימות וכרגיל - קלות להכנה. צולים את הכנפיים בתנור - מוסיפים בסוף את הזיגוג ונהנים מכנפיים מפתיעות, דביקות וטעימות כמו שצריך!
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
מרכיבים
- לכנפיים
- כנפים - קילו
- מלח - לפי הצורך
- רוטב הוי סין - 2 כפות (ניתן למצוא בסופר בעמדת האוכל מהמזרח הרחוק או בחנויות מתמחות)
- פלפל שחור גרוס - לפי הצורך
- לזיגוג
- ריבת פטל - 2 כפות (אפשר גם ריבה אחרת)
- אבקת שום - לפי הצורך
- צ'ילי גרוס - רבע כפית
- שום כתוש - שן אחד
- סוכר - כף
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחוצים על כף על העצם ל2 חלקים (אפשר גם להשאיר שלמות. איך שבא לכם)
- מחממים את התנור ל180 מעלות.
- מניחים את הכנפיים על תבנית עם נייר אפיה.
- מפזרים מלח, פלפל ואבקת שום - הכל מעט ובעדינות. לא לצפות.
- מכניסים לתנור ל40 דקות - כשאחרי 20 דקות מוציאים, הופכים את הכנפיים עם מלקחיים ומחזירים.
- בינתיים מערבבים את כל חומרי הזיגוג יחד בקערה.
- לאחר שהכנפיים סיימו את ה40 דקות בתנור - מוציאים, מורחים שכבה של רוטב עם מברשת ומחזירים ל3 דקות.
- מוציאים, הופכים, מורחים שוב ומחזירים לעוד 3 דקות.
זהו! מוכן!