3.5אלף 
הדפסה
כנפיים בקולה ואננס
כנפיים בקולה ואננס הן כנפיים מתוקות וטעימות שמכינים בקלות. הן אמנם עוברות טיגון - אבל במעט מאוד שמן כך שניתן לאמר שהן מבושלות ולא מטוגנות. בקיצור - כנפיים שיש בהן רק דברים טעימים - כנפיים בקולה ואננס.
- זמן הכנה : 40 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- למשרה
- מלח - חצי כפית
- פלפל לבן - חצי כפית
- אבקת שום - חצי כפית
- סוכר - שליש כפית
- סויה - כף
- טריאקי - כפית
- מיץ אננס משימורים - כף
- לרוטב
- אננס משומר - 4 פרוסות (קופסת שימורים קטנה)
- מיץ אננס משימורים - 3 כפות
- קולה - חצי ליטר
- שמן קנולה - כף
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים משאריות שומן ונוצות - וחוצים אותן על העצם ל2 חלקים.
- שמים בקערה עם חומרי המרינדה ומעסים טוב טוב עד שכל הכנפיים מצופות.
- מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות וכל המרבה - הרי זה משובח (עד כמה שעות).
- מחממים כף שמן במחבת גדולה (עדיף כזו שיש לה מכסה מתאים).
- מכניסים את הכנפיים ומטגנים תוך הקפצה עד שהן שחומות מכל הכיוונים.
- שופכים פנימה את הקולה ומביאים לרתיחה.
- סוגרים את המחבת עם מכסה, מורידים לאש בינונית נמוכה ומבשלים 20-25 דקות.
- פותחים את המכסה ומביאים לרתיחה שוב.
- חותכים את פרוסות האננס לחתיכות ומוסיפים פנימה.
- מבשלים על אש גבוהה תוך ערבוב כ-5 דקות עד שהכל מסמיך מעט.
- מוסיפים את מיץ האננס - מערבבים עוד קצת.
זהו! מוכן!