3.8אלף 
הדפסה
כנפיים בציפוי פרורי לחם
מתכון קליל ומצוין של כנפיים בציפוי פרורי לחם שמתאים לכל אירוע - החל מאירוח מזדמן דרך חטיף לנשנש מול הטלוויזיה ועד למנה ראשונה בארוחות לא רשמיות. כנפיים בציפוי פרורי לחם הן פריכות, מתובלות וטעימות מאוד!
- זמן הכנה : 25 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- כנפיים - קילו
- קמח - 2 כפות גדושות
- ביצה - 1
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - 2 כפיות
- אורגנו - כפית
- צ'ילי גרוס - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- פרורי לחם - הרבה
- שמן קנולה
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים היטב משאריות נוצות ושומנים מיותרים.
- חוצים עם סכין עוף כל כנף לחצי (בנקודת החיבור על הסחוס).
- שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו מים עד שהכנפיים מכוסות - ואז מוסיפים עוד ס"מ מים.
- מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עוד 5 דקות.
- מסננים את הכנפיים מהמים ומעבירים אותן לקערה.
- מחכים כמה דקות שטמפ' הכנפיים תרד לרמה שאפשר לגעת בהן.
- כשהכנפיים מתקררות מפזרים את הקמח, הפפריקה, השום, האורגנו, הצ'ילי הגרוס, המלח והפלפל ומעסים טוב טוב בידיים שהכנפיים יהיו מצופות בקמח ותבלינים.
- שוברים לתוך הקערה את הביצה (מומלץ לשבור לכוס ואז לשפוך פנימה) ומעסים טוב טוב בידיים את הכנפיים.
- מכינים קערה עם הרבה פרורי לחם.
- מכניסים בכל פעם חופן כנפיים לקערת פרורי הלחם ודואגים שכל כנף תצופה היטב בפרורים מכל הכיוונים.
- מטגנים בשמן עמוק ורותח עד הזהבה.
זהו! מוכן.