מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים בציפוי פרורי לחם

כנפיים בציפוי פרורי לחם

מאת אסף כהן

כנפיים בציפוי פרורי לחם

על ידי 23 בינואר 2013

מתכון קליל ומצוין של כנפיים בציפוי פרורי לחם שמתאים לכל אירוע - החל מאירוח מזדמן דרך חטיף לנשנש מול הטלוויזיה ועד למנה ראשונה בארוחות לא רשמיות. כנפיים בציפוי פרורי לחם הן פריכות, מתובלות וטעימות מאוד!

  • זמן הכנה : 25 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים היטב משאריות נוצות ושומנים מיותרים.
  • חוצים עם סכין עוף כל כנף לחצי (בנקודת החיבור על הסחוס).
  • שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו מים עד שהכנפיים מכוסות - ואז מוסיפים עוד ס"מ מים.
  • מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עוד 5 דקות.
  • מסננים את הכנפיים מהמים ומעבירים אותן לקערה.
  • מחכים כמה דקות שטמפ' הכנפיים תרד לרמה שאפשר לגעת בהן.
  • כשהכנפיים מתקררות מפזרים את הקמח, הפפריקה, השום, האורגנו, הצ'ילי הגרוס, המלח והפלפל ומעסים טוב טוב בידיים שהכנפיים יהיו מצופות בקמח ותבלינים.
  • שוברים לתוך הקערה את הביצה (מומלץ לשבור לכוס ואז לשפוך פנימה) ומעסים טוב טוב בידיים את הכנפיים.
  • מכינים קערה עם הרבה פרורי לחם.
  • מכניסים בכל פעם חופן כנפיים לקערת פרורי הלחם ודואגים שכל כנף תצופה היטב בפרורים מכל הכיוונים.
  • מטגנים בשמן עמוק ורותח עד הזהבה.

זהו! מוכן.

מגישים לצד צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: